Recepta de bagels de salmó fumat

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 4 bagels

Temps de preparació : 45 minuts

Temps de cocció : 30 minuts

Temps total : 75 minuts

Els nostres ingredients

  • 2 iogurts YoPRO natural

  • 150g de farina integral

  • 15g de llevat en pols

  • 1 cita de sal

  • 1 clara d'ou

  • 1 cdta de sèsam negre

  • 1 cdta de sèsam blanc

  • 1 cdta llavors de rosella

  • 1 YoPRO natual

  • 1/2 ceba tendra

  • 10 cibulets

  • 8 cogombrets en vinagre

  • 1 grapat de ruca

  • 200g de salmó fumat

  • Pebre negre

  • Sal

  1. Pas 1

    Posem la farina, el llevat, la sal i el iogurt en un bol. Barregem bé. Amassem bé fins que la massa gairebé ja no s'enganxi al bol, afegeix més farina quan sigui necessari.

    Dividim la massa en quatre porcions i fem una boleta amb cada part. Fem un forat al mig, aixafem una mica i reservem.

  2. Pas 2

    Posa els bagels en una safata de forn, pinta amb clara d'ou i empolvora amb les llavors de sèsam negre, sèsam blanc i rosella. Forneja 30 minuts a 170 º C i després deixa refredar sobre una reixeta.

  3. Pas 3

    Mentre els bagels es refreden, anem a preparar el farcit. Piquem el cibulet, la ceba tendra i els cogombrets. Barregem en un bol amb el iogurt i salpebrem al gust.


    Obre els bagels per la meitat i unta amb el farciment que hem preparat. Afegeix la ruca i el salmó fumat i llest per gaudir.