Recepta de bagels de salmó fumat
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 4 bagels
Temps de preparació : 45 minuts
Temps de cocció : 30 minuts
Temps total : 75 minuts
Els nostres ingredients
2 iogurts YoPRO natural
150g de farina integral
15g de llevat en pols
1 cita de sal
1 clara d'ou
1 cdta de sèsam negre
1 cdta de sèsam blanc
1 cdta llavors de rosella
1 YoPRO natual
1/2 ceba tendra
10 cibulets
8 cogombrets en vinagre
1 grapat de ruca
200g de salmó fumat
Pebre negre
Sal
Pas 1
Posem la farina, el llevat, la sal i el iogurt en un bol. Barregem bé. Amassem bé fins que la massa gairebé ja no s'enganxi al bol, afegeix més farina quan sigui necessari.
Dividim la massa en quatre porcions i fem una boleta amb cada part. Fem un forat al mig, aixafem una mica i reservem.Pas 2
Posa els bagels en una safata de forn, pinta amb clara d'ou i empolvora amb les llavors de sèsam negre, sèsam blanc i rosella. Forneja 30 minuts a 170 º C i després deixa refredar sobre una reixeta.
Pas 3
Mentre els bagels es refreden, anem a preparar el farcit. Piquem el cibulet, la ceba tendra i els cogombrets. Barregem en un bol amb el iogurt i salpebrem al gust.
Obre els bagels per la meitat i unta amb el farciment que hem preparat. Afegeix la ruca i el salmó fumat i llest per gaudir.