Recepta de blue donuts
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 6 donuts
Temps de preparació : 30 minuts
Temps de cocció : 20 minuts
Temps total : 50 minuts
Els nostres ingredients
90ml d'oli de coco
1 iogurt YoPRO nabius
60g de sucre morè
180g de farina de civada
1 plàtan
10g de llevat en pols
5g de pasta de vainilla
230g de xocolata blanca sense sucre
30g de xocolata negra
80g de iogurt YoPRO de nabius
Pas 1
Desfem l'oli de coco i ho batem amb el iogurt de nabius, el sucre, el plàtan, la pasta de vainilla, la farina de civada i el llevat. Barregem bé fins que s'integrin tots els ingredients.
Pas 2
Omplim els motlles de donuts i posem al forn durant 25 minuts a 180ºC. Retirem de l'forn i deixem refredar.
Quan els donuts estiguin a temperatura ambient, els desmotllem i deixem reposar uns minuts.Pas 3
Desfem la xocolata blanca al bany maria i la fem servir per segellar la part de sota dels donuts. Els omplim amb el iogurt de nabius i cobrim amb la resta de la xocolata blanca.
Deixem reposar a la nevera fins que es refredin completament. Desfem la xocolata negra i decorem els donuts al nostre gust.