Recepta Bol verd
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 1 bol
Temps de preparació : 10 minuts
Temps de cocció : 10 minuts
Temps total : 20 minuts
Els nostres ingredients
50g de iogurt YoPRO Natural
100g de tofu
50g d'edamame
100g de bròquil
2 alls
1 grapat d'espinacs frescos
125g de quinoa cuita
1/2 carabassó
1/2 alvocat
10g de cibulet fresc
10 fulles de menta
1 cda d'oli d'oliva
Paso 1
Bullim l'edamame durante 5 minuts. Escorrem i deixem refredar per desgranar-los.
En una paella amb una mica d'oli, sofregim el carbassó a rodanxes durante 1 minut per cada costat. Afegim els alls, el bròquil i saltegem lleugerament. Afegim una mica d'oli a la paella i saltegem ara el tofu por tots dos costat fins que estigui daurat i tallem a làmines.Pas 2
Piquem el cibulet molt fi i barregem en un bowl amb la menta picadeta i el iogurt. Barregem bé per integrar tots els ingredients en una salsa.
Pas 3
Vam muntar el bol amb els espinacs de fons i la resta d'ingredients repartits per sobre. Acabem amb la salsa de iogurt proteic YoPRO.