Recepta Bol verd

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 1 bol

Temps de preparació : 10 minuts

Temps de cocció : 10 minuts

Temps total : 20 minuts

Els nostres ingredients

  • 50g de iogurt YoPRO Natural

  • 100g de tofu

  • 50g d'edamame

  • 100g de bròquil

  • 2 alls

  • 1 grapat d'espinacs frescos

  • 125g de quinoa cuita

  • 1/2 carabassó

  • 1/2 alvocat

  • 10g de cibulet fresc

  • 10 fulles de menta

  • 1 cda d'oli d'oliva

  1. Paso 1

    Bullim l'edamame durante 5 minuts. Escorrem i deixem refredar per desgranar-los.
    En una paella amb una mica d'oli, sofregim el carbassó a rodanxes durante 1 minut per cada costat. Afegim els alls, el bròquil i saltegem lleugerament. Afegim una mica d'oli a la paella i saltegem ara el tofu por tots dos costat fins que estigui daurat i tallem a làmines.

  2. Pas 2

    Piquem el cibulet molt fi i barregem en un bowl amb la menta picadeta i el iogurt. Barregem bé per integrar tots els ingredients en una salsa.

  3. Pas 3

    Vam muntar el bol amb els espinacs de fons i la resta d'ingredients repartits per sobre. Acabem amb la salsa de iogurt proteic YoPRO.