Recepta de cake pops navideños
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 24 cake pops
Temps de preparació : 30 minuts
Temps de cocció : 40 minuts
Temps total : 70 minuts
Els nostres ingredients
50g de sucre morè
2 ous
50ml d'oli
240g de farina
15g de llevat en pols
400g de xocolata rubí
2 iogurts YoPRO natural
150ml de batut de YoPRO xocolata
Sprinkles daurats
Pas 1
Batem amb una barilla de mà els ous, el sucre, l'oli i el batut de xocolata.
Tamisem la farina i el llevat i les afegim a la barreja. Batem lleugerament per integrar tots els ingredients.Pas 2
Aboquem la barreja en un motlle ben untat i posem al forn durant 40 minuts a 180ºC.
Deixem refredar el pa de pessic fins que puguem tocar-lo sense cremar-nos. Esmicolem en un bol i afegim els iogurts naturals YoPRO. Barregem bé per formar una massa amb consistència suficient per fer boletes. Anem reservant les boletes.Pas 3
Desfem la xocolata robí a el bany maria. Si no trobem aquest tipus de xocolata, podem modificar-lo per la xocolata de la nostra preferència, idealment un cobertura.
Mullem els palets dels cake pops en la xocolata i els clavem en les boletes.
Banyem els cake pops en la xocolata i decorem amb els sprinkles.
Bon profit!