Recepta de donuts coberts de xocolata i avellanes

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 6 donuts

Temps de preparació : 30 minuts

Temps de cocció : 15 minuts

Temps total : 45 minuts

Els nostres ingredients

  • 50ml de iogurt líquid YoPRO vainilla cookies

  • 200g de farina d'avellanes

  • 50g d'eritritol

  • 2 ous

  • 1 cdta. de bicarbonat

  • 1 cdta. de vinagre de vi o poma

  • 80g de xocolata negra

  • 1 cdta. d'oli de coco

  • 10 avellanes

  1. Pas 1

    Afegim els ous, el erititrol (pots modificar per un altre edulcorant) i el iogurt líquid en un bol i batem bé fins que els ous estiguin lligats.


    Afegim la farina d'avellana (si no trobem la farina, simplement triturem unes avellanes molt fines), el bicarbonat, el vinagre i remenem bé fins aconseguir una crema no gaire espessa.

  2. Pas 2

    Omplim els motlles per a donuts fins a la meitat de la seva capacitat i posem al forn a 180 ºC durant 15 minuts. Traiem de el forn i deixem refredar en una reixeta uns minuts abans de treure del motllo.

  3. Pas 3

    Quan tinguem els donuts ja desemmotllats i freds, els passem a una reixeta per banyar-los en la xocolata fosa i decorem amb unes avellanes trossejades.


    Deixa reposar una estona abans de probar-los!