Recepta de donuts coberts de xocolata i avellanes
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 6 donuts
Temps de preparació : 30 minuts
Temps de cocció : 15 minuts
Temps total : 45 minuts
Els nostres ingredients
50ml de iogurt líquid YoPRO vainilla cookies
200g de farina d'avellanes
50g d'eritritol
2 ous
1 cdta. de bicarbonat
1 cdta. de vinagre de vi o poma
80g de xocolata negra
1 cdta. d'oli de coco
10 avellanes
Pas 1
Afegim els ous, el erititrol (pots modificar per un altre edulcorant) i el iogurt líquid en un bol i batem bé fins que els ous estiguin lligats.
Afegim la farina d'avellana (si no trobem la farina, simplement triturem unes avellanes molt fines), el bicarbonat, el vinagre i remenem bé fins aconseguir una crema no gaire espessa.Pas 2
Omplim els motlles per a donuts fins a la meitat de la seva capacitat i posem al forn a 180 ºC durant 15 minuts. Traiem de el forn i deixem refredar en una reixeta uns minuts abans de treure del motllo.
Pas 3
Quan tinguem els donuts ja desemmotllats i freds, els passem a una reixeta per banyar-los en la xocolata fosa i decorem amb unes avellanes trossejades.
Deixa reposar una estona abans de probar-los!