Recepta de magdalenes de vainilla i xocolata
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 6 magdalenes
Temps de preparació : 20 minuts
Temps de cocció : 25 minuts
Temps total : 45 minuts
Els nostres ingredients
100ml de batut de YoPRO de vainilla
2 ous
50ml d'oli
50mil d'oli de coco
50g de sucre morè
150g de boniato
150g de farina de civada
30g de bocins de xocolata
1 cdta de pasta de vainilla
1 sobre de llevat
1 cdta. de bicarbonat
1 cdta. de vinagre
Pas 1
Comencem embolicant el moniato amb paper de cuina com si fos un caramel. El fiquem al microones i ho coem durant 8 minuts a potència alta.
Un cop el retirem de l'microones, deixem temperar i extraiem la polpa. Triturem la polpa juntament amb el batut de vainilla YoPRO i després reservem.Pas 2
En un bol barregem els ous, els olis, el sucre i batem tot bé. Afegim el moniato triturat i barregem una altra vegada fins que s'incorporin bé tots els ingredients.
Tamisem la farina, el llevat i el bicarbonat. Incorporem a la barreja i afegim també el vinagre, que ens ajudarà a elevar la massa.
Incorporem les llavors de xocolata barrejant amb cura. No t'oblidis de guardar algunes per a la decoració!Pas 3
Omplim les càpsules de magdalena fins una miqueta més de la meitat i decorem amb uns bocins de xocolata.
Coem a 180ºC durant 17 minuts. Retirem del forn i deixem refredar lleugerament abans de menjar-les.
Gaudeix de les teves magdalenes proteiques!