Recepta de magdalenes de vainilla i xocolata

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 6 magdalenes

Temps de preparació : 20 minuts

Temps de cocció : 25 minuts

Temps total : 45 minuts

Els nostres ingredients

  • 100ml de batut de YoPRO de vainilla

  • 2 ous

  • 50ml d'oli

  • 50mil d'oli de coco

  • 50g de sucre morè

  • 150g de boniato

  • 150g de farina de civada

  • 30g de bocins de xocolata

  • 1 cdta de pasta de vainilla

  • 1 sobre de llevat

  • 1 cdta. de bicarbonat

  • 1 cdta. de vinagre

  1. Pas 1

    Comencem embolicant el moniato amb paper de cuina com si fos un caramel. El fiquem al microones i ho coem durant 8 minuts a potència alta.


    Un cop el retirem de l'microones, deixem temperar i extraiem la polpa. Triturem la polpa juntament amb el batut de vainilla YoPRO i després reservem.

  2. Pas 2

    En un bol barregem els ous, els olis, el sucre i batem tot bé. Afegim el moniato triturat i barregem una altra vegada fins que s'incorporin bé tots els ingredients.


    Tamisem la farina, el llevat i el bicarbonat. Incorporem a la barreja i afegim també el vinagre, que ens ajudarà a elevar la massa.


    Incorporem les llavors de xocolata barrejant amb cura. No t'oblidis de guardar algunes per a la decoració!

  3. Pas 3

    Omplim les càpsules de magdalena fins una miqueta més de la meitat i decorem amb uns bocins de xocolata.


    Coem a 180ºC durant 17 minuts. Retirem del forn i deixem refredar lleugerament abans de menjar-les.

    Gaudeix de les teves magdalenes proteiques!