Recepta de mousse de nabius

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 1 mousse

Temps de preparació : 25 minuts

Els nostres ingredients

  • 100g de galetes

  • 20ml de llet

  • 2 fulles de gelatina

  • 3 clares d'ou

  • 1 iogurt nabius YoPRO

  • Fulles de menta

  • Gerds

  • Nabius

  • 80g de mantega

  1. Pas 1

    Triturem les galetes amb una picadora o amb una forquilla fins que es converteixin en pols. Desfem la mantega i l'afegim a les galetes.


    Preparem la base de el motlle amb paper film. Posem la nostra barreja de galetes a la base i premsem bé per aconseguir una base llisa.


    Deixem refredar a la nevera mentre seguim amb la preparació de la mousse.

  2. Pas 2

    Primer, deixem la gelatina hidratant en aigua freda durant uns 5 minuts.


    Mentrestant, escalfem la llet al microones, escorrem la gelatina i la incorporem a la llet tèbia. Barregem bé.


    En un bol, barregem el iogurt de nabius YoPRO amb la vainilla i la gelatina.


    Muntem les clares a punt de neu i les incorporem a poc a poc a la barreja de iogurt amb moviments envoltants.

  3. Pas 3

    Afegim aquesta barreja a el motlle i deixem reposar a la nevera durant un mínim de dues hores perquè adquireixi textura.


    Ja podem decorar la nostra mousse amb els gerds, nabius i les fulles de menta, ¡i llest per gaudir!