Recepta de mousse de nabius
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 1 mousse
Temps de preparació : 25 minuts
Els nostres ingredients
100g de galetes
20ml de llet
2 fulles de gelatina
3 clares d'ou
1 iogurt nabius YoPRO
Fulles de menta
Gerds
Nabius
80g de mantega
Pas 1
Triturem les galetes amb una picadora o amb una forquilla fins que es converteixin en pols. Desfem la mantega i l'afegim a les galetes.
Preparem la base de el motlle amb paper film. Posem la nostra barreja de galetes a la base i premsem bé per aconseguir una base llisa.
Deixem refredar a la nevera mentre seguim amb la preparació de la mousse.Pas 2
Primer, deixem la gelatina hidratant en aigua freda durant uns 5 minuts.
Mentrestant, escalfem la llet al microones, escorrem la gelatina i la incorporem a la llet tèbia. Barregem bé.
En un bol, barregem el iogurt de nabius YoPRO amb la vainilla i la gelatina.
Muntem les clares a punt de neu i les incorporem a poc a poc a la barreja de iogurt amb moviments envoltants.Pas 3
Afegim aquesta barreja a el motlle i deixem reposar a la nevera durant un mínim de dues hores perquè adquireixi textura.
Ja podem decorar la nostra mousse amb els gerds, nabius i les fulles de menta, ¡i llest per gaudir!