Recepta de panacota de maduixa i gerds
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 3 panacota
Temps de preparació : 20 minuts
Temps de cocció : 1 minuts
Temps total : 21 minuts
Els nostres ingredients
1 iogurt liquid YoPRO de maduixa
2 fulles de gelatina
40g de gerds
40g de nabius
20g de groselles
Pas 1
Hidratem la gelatina en aigua freda durant 5 minuts. Escorrem.
Escalfem la meitat del iogurt líquid YoPRO a microones o en una cassola. Afegim la gelatina hidratada i remenem bé per fondre-la. Afegim la resta de iogurt líquid i barregem.Pas 2
Repartim la barreja entre 3 motlles i posem a la nevera durant 5 o 6 hores, fins que quallin completament.
Pas 3
Escalfem els fruits vermells al microones durant 1 minut i els aixafem amb una forquilla. Els escalfem durant un altre minut més i els reservem de moment.
Quan la panacota estigui a punt, desmotllem i decorem amb la compota de fruits vermells que hem preparat i un toc de menta fresca.
A gaudir d'aquestes postres exquisit i proteic!