Recepta de panacota de maduixa i gerds

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 3 panacota

Temps de preparació : 20 minuts

Temps de cocció : 1 minuts

Temps total : 21 minuts

Els nostres ingredients

  • 1 iogurt liquid YoPRO de maduixa

  • 2 fulles de gelatina

  • 40g de gerds

  • 40g de nabius

  • 20g de groselles

  1. Pas 1

    Hidratem la gelatina en aigua freda durant 5 minuts. Escorrem.


    Escalfem la meitat del iogurt líquid YoPRO a microones o en una cassola. Afegim la gelatina hidratada i remenem bé per fondre-la. Afegim la resta de iogurt líquid i barregem.

  2. Pas 2

    Repartim la barreja entre 3 motlles i posem a la nevera durant 5 o 6 hores, fins que quallin completament.

  3. Pas 3

    Escalfem els fruits vermells al microones durant 1 minut i els aixafem amb una forquilla. Els escalfem durant un altre minut més i els reservem de moment.


    Quan la panacota estigui a punt, desmotllem i decorem amb la compota de fruits vermells que hem preparat i un toc de menta fresca.

    A gaudir d'aquestes postres exquisit i proteic!