Recepta de parfait de nabius i granola
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 2 parfaits
Temps de preparació : 10 minuts
Temps de cocció : 10 minuts
Temps total : 20 minuts
Els nostres ingredients
2 iogurts YoPRO nabius
100g de nabius frescos
150g de flocs de civada
40g de nous
40g d'avellanes
4 cdas. de llavors de carabassa
4 cdas. de mel
3 cdas d'oli de coco
1 cda. de canyella
Sal
Pas 1
Torrem els flocs de civada i els fruits secs en una paella durant 5 minuts.
Afegim la mel (o xarop d'atzavara), l'oli de coco, la canyella i la sal. Remenem constantment durant 5 minuts, fins que la granola estigui ben torrada.Pas 2
Retirem la granola de foc i la deixem refredar perquè quedi cruixent.
Aquesta recepta de granola ens durés fresca fins a 3 setmanes si la guardem en un recipient hermètic.Pas 3
Anem a muntar els parfaits: Comencem amb una capa de iogurt YoPRO de nabius seguida d'una capa de granola i nabius.
Fem una altra capa de iogurt, una altra de granola i vam acabar amb uns nabius frescos i una branqueta de menta per decorar.
¡Una marevella!