Recepta de parfait de nabius i granola

Preparació

Els nostres ingredients

Preparació

Racions : 2 parfaits

Temps de preparació : 10 minuts

Temps de cocció : 10 minuts

Temps total : 20 minuts

Els nostres ingredients

  • 2 iogurts YoPRO nabius

  • 100g de nabius frescos

  • 150g de flocs de civada

  • 40g de nous

  • 40g d'avellanes

  • 4 cdas. de llavors de carabassa

  • 4 cdas. de mel

  • 3 cdas d'oli de coco

  • 1 cda. de canyella

  • Sal

  1. Pas 1

    Torrem els flocs de civada i els fruits secs en una paella durant 5 minuts.


    Afegim la mel (o xarop d'atzavara), l'oli de coco, la canyella i la sal. Remenem constantment durant 5 minuts, fins que la granola estigui ben torrada.

  2. Pas 2

    Retirem la granola de foc i la deixem refredar perquè quedi cruixent.


    Aquesta recepta de granola ens durés fresca fins a 3 setmanes si la guardem en un recipient hermètic.

  3. Pas 3

    Anem a muntar els parfaits: Comencem amb una capa de iogurt YoPRO de nabius seguida d'una capa de granola i nabius.


    Fem una altra capa de iogurt, una altra de granola i vam acabar amb uns nabius frescos i una branqueta de menta per decorar.


    ¡Una marevella!