Recepta de pastís mousse de nabius
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 1 pastís
Temps de preparació : 60 minuts
Temps de cocció : 30 minuts
Temps total : 90 minuts
Els nostres ingredients
120g de dàtils
60g d'avellanes
60g de nous
4 iogurts YoPRO nabius
3 clares d'ou
50ml de llet
4 fulles de gelatina
300g de nabius
60g de sucre morè
80ml d'aigua
Pas 1
Desossem els dàtils i posem al bol de la batedora amb les avellanes i les nous. Triturem fins aconseguir una massa lleugerament enganxosa.
Posem aquesta pasta a la base del nostre motlle de pastís i la premsem amb una cullera una mica mullada per crear una base fina i llisa.
Quan tinguem la base del pastís llista, la deixem a la nevera.Pas 2
Posem les fulles de gelatina a hidratar amb una mica d'aigua a temperatura ambient durant 10 minuts.
Mentrestant, escalfem la llet i hi afegim la gelatina hidratada. Barregem bé per dissoldre-la completament.
Muntem les clares a punt de neu i reservem de moment.
Aboquem els iogurts en un bol i afegim la llet amb la gelatina. Batem bé per incorporar els ingredients. Incorporem les clares muntades barrejant suaument, sense trencar-les.
Afegim la barreja al motlle amb la base i deixem refredar a la nevera uns 30 minuts.Pas 3
Mentre el pastís es refreda anem a preparar la melmelada. Posem els nabius, el sucre i l'aigua en un cassó a foc i bullim fins que la barreja espesseixi, durant uns 30 minuts aproximadament.
Retirem el pastís de la nevera i distribuïm per sobre la melmelada.
Tornem a deixar a la nevera perquè reposi mínim 4 hores més.
I ja estarà a punt el nostre pastís de mousse de nabius proteic!