Recepta de pastissets de coco i maduixa
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 12 pastissets
Temps de preparació : 10 minuts
Temps de cocció : 20 minuts
Temps total : 30 minuts
Els nostres ingredients
100g d'oli de coco
50g de sucre morè
3 ous
50g de coco rallat
1 iogurt líquid de maduixa YoPRO
100g de farina integral de civada
1 sobre de llevat integral
70g de farina de coco
400g de maduixes congelades
1 llimona
10g d'agar agar
60g de xocolata blanca sense sucre
Pas 1
Barregem les maduixes amb el suc de llimona en un cassó i deixem coure fins que es desfacin completament les maduixes en un puré dens.
Desfem l'oli de coco i li afegim el sucre morè. Batem bé per integrar el sucre. Afegim els ous i el iogurt líquid. Tornem a batre fins que tots els ingredients estiguin ben incorporats.
Tamisem la farina de coco, la d'espelta i el llevat. Incorporem aquests ingredients secs a la barreja que hem preparat. Afegim també el coco ratllat i barregem bé.Pas 2
Pintem un motlle de 12 porcions individuals amb oli de coco fos o amb un esprai d'oli. Enfarinem també, així evitarem que s'enganxin els pastissets.
Omplim totes les porcions de el motlle fins a la meitat amb la massa. Després afegim una cullerada del puré de maduixes que hem preparat i cobrim amb la resta de la massa.Pas 3
Fornejem els pastissets durant 20 minuts a 180ºC. Després els retirem de forn, ens esperem uns minuts i desmotllem. Deixem refredar en una reixeta.
Desfem la xocolata blanca i decorem els pastissets al nostre gust.
Ja podem clavar la dent!