Recepta de pollastre al curry amb arròs basmati
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 2 plats
Temps de preparació : 15 minuts
Temps de cocció : 10 minuts
Temps total : 25 minuts
Els nostres ingredients
600g de pollastre
1 iogurt YOPRO natural
2 cullarades de curry
1 cdta. de canyella
2 alla
2cm de gingebre
Sal
Pebre
1 ceba
100ml de brou de verdures
1 cdta. d'oli
160g d'arròs basmati
600ml d'aigua
Pas 1
Piquem els alls amb una mica de sal fins aconseguir una pasta.
Ratllem el gingebre i el afegim juntament amb el pebre, el curri, la canyella i el iogurt. Barregem tot bé.
Afegim el pollastre trossejat a la barreja i el deixem macerar.Pas 2
Mentre el pollastre es va macerant, fem bullir l'aigua amb sal i afegim l'arròs.
Deixem coure fins que l'aigua s'evapori i l'arròs quedi al dente.
En una cassola, comença a sofregir la ceba amb l'oli d'oliva i una mica de sal. Deixa ofegar uns minuts i després afegeix el pollastre, i deixa coure un parell de minuts a foc fort perquè la carn es segelli i quedi cruixent per fora però sucosa per dins.Pas 3
Afegim el brou i deixem coure tot junt durant 3 minutets.
Servim el pollastre amb l'arròs basmati a la banda i culminem amb una mica de julivert i bitxo.
Gaudeix-lo!