Recepta de tortell de Reis proteic
Preparació
Els nostres ingredients
Preparació
Racions : 1 tortell
Temps de preparació : 60 minuts
Temps de cocció : 30 minuts
Temps total : 90 minuts
Els nostres ingredients
2 planes de pasta de full
1 ou
1/4 de taronja
10g de bocins de xocolata
5g d'atmetlles laminades
3 YoPRO naturals
20g de cacau desgrassat
50g de xarop d'atzavara
5g de gelatina en pols
30g d'aigua
Pas 1
Tallem les planxes en forma de donut usant un plat gran per a la circumferència exterior i un got per a la interior. També podem comprar una pasta de full que vingui en forma rodona i tallar únicament el centre.
Pinta una de les dues amb una miqueta d'ou batut i punxem amb la forquilla per evitar que pugi massa. Posem al forn durnate 15 minuts a 180ºC.
Pintem l'altra planxa amb ou. La vam decorar amb les rodanxes de taronja, les llavors de xocolata i les ametlles laminades. Posem al forn durant 15 minuts també.Pas 2
Barregem els iogurts YoPRO amb el cacau, el xarop i batem bé. Dissolem la gelatina en aigua tèbia i l'afegim a la barreja.
Batem una mica més per integrar bé tots els ingredients i deixem reposar 15 minuts a la nevera.Paso 3
Omplim una màniga pastissera amb la crema de xocolata que hem fet. Amb aquesta fem pics de crema a la planxa de pasta de full que no està decorada.
¡Tapem amb la part superior i a regnar!
Si no tenim una màniga pastissera, podem usar una bossa de plàstic d'ús alimentari, com les dels entrepans.